EXCLUSIV!!!!!!!!!! TOP CELE MAI URATE VEDETE DIN ROMAIA . TE ASTEPTAI LA UNA CA ASTA ?

Nu au cele mai frumoase sau cele mai fine trăsături. Poate nici corpul lor nu are proporțiile ideale. Însă, ceea ce le transformă în cele mai urâte vedete din România este legat de imaginea pe care singure și-o aranjează.CU TOATE ACESTEA SUNT IUBITE SI IDRAGITE DE MULTI OAMEI . OARE DE CE ?

Andreea Tonciu

Ce ar putea să-ți placă, oare, la Andreea Tonciu? Buzele țuguiate în fiecare fotografie și la fiecare eveniment monden. Un râs strident și deloc elegant, machiaj în exces și foarte puțină cultură generală.

 

Adriana Bahmuțeanu

Nu are trăsăturile unui fotomodel. Însă, nu ar fi o problemă dacă ar ști că machiajul strident nu este ceea ce trebuie. De fiecare dată când apare la televizor, Adriana Bahmuțeanu se remarcă prin cantitatea de machiaj folosită.

 

Sânziana Buruiană

Pentru că vrea să se facă remarcată, face cele mai neinspirate alegeri: machiaj în exces, coafuri tapate, unghii false şi buze siliconate, haine mult prea mici și mulate pentru formele sale. Este tare greu de crezut că Sânziana Buruiană provine dintr-o familie respectată, de intelectuali. Mama ei este judecător, iar tatăl este înalt funcţionar în Ministerul Economiei!

 

Marinela Nițu

Forme voluptoase, dar cu gusturi vestimentare discutabile, care nu îi pun în evidență silueta. A început o carieră în muzic, însă, apoi, a recunoscut chiar ea că nu are talent și că sunt rare momentele în care cântă bine. A trecut de la blond (cu rădacinile la vedere, la brunet), însă, cu greu se desparte de machiajul excesiv.

 

Însă, vedetele noastre arată chiar prezentabile comparativ cu alte celebrități de talie internațională.

Să ne uităm la Jocelyn Wildenstein . Ea a devenit cunoscută tocmai din cauza obsesiei sale pentru operații estetice care, practic, i-au mutilat fața. Însă, elveţiancă extrem bogată se consideră frumoasă și continuă să investească sume impresionante pentru diferite intervenții estetice.

Sandra Bernhard (foto mijloc) este considerată unul dintre cei mai buni actori de stand-up comedy din istoria SUA. Ea a fost inclusă în top 100 cei mai buni comedieni din toate timpurile.

Iar Susan Boyle, cântăreața din Scoția care s-a remarcat pentru prima dată la concursul Britain’s Got Talent, din primăvara anului 2009. Cu ajutorul stiliștilor, imaginea sa a fost îmbunătățit considerabil, însă, chiar și așa, nu s-a îndepărtat prea mult de imaginea de altădată.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s